2024 Birinci Dönem Ulusal Staj Programı Başladı

2024 Ulusal Staj Programı kapsamında Üniversitemizde staj yapacak öğrenciler stajlarına başladı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde yürütülen Ulusal Staj Programı kapsamında Üniversitemiz birimlerinde staj yapacak öğrencilere yönelik “Oryantasyon Toplantısı” düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Kariyer Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Recep Çolak, Merkez Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Göksel Çelenk, Merkez Personelimiz Öğr. Gör. Begüm Sultan Ünsal ve stajyer öğrenciler katıldı.

Toplantı, staj programının etkili, bilinçli ve verimli geçmesi adına öğrencilere bilgi paylaşımı yapılması ve öğrencilerin sorularının yanıtlamasının ardından sona erdi.