İletişim Fakültesi Öğrencilerimiz Teknik Gezi için Ankara’da

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından İletişim Fakültesi öğrencilerimizin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.

Ankara’da gerçekleşen teknik gezi programının ilk gününde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ziyaret edilerek çalışma ve araştırma imkânları, çeşitli sergiler ve kütüphaneler gezildi. Programın devamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ziyaret edilerek Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye Marka Ofisi, Halkla İlişkiler Dairesi, Basın ve Yayın Dairesi, Personel ve Eğitim Dairesi uzmanları tarafından çalışma alanları ve kariyer fırsatları hakkında öğrencilere sunumlar yapıldı. Teknik gezi programının ikinci gününde ise Anadolu Ajansı, TRT Yayıncılık Tarihi Müzesi, TRT Genel Müdürlüğü ve haber stüdyoları ziyaret edilerek öğrencilerin teorik bilgilerinin uygulama deneyimleriyle desteklenmesi sağlandı.