“Yapay Zekâ ve Hukuk” Konferansı Gerçekleştirildi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Üniversitemiz Hukuk Kulübü iş birliğinde “Yapay Zekâ ve Hukuk” başlıklı konferans düzenlendi.

Hukuk Fakültesi’nde gerçekleşen ve Adalet Bakanı Yüksek Müşaviri Dr. Birol Kırmaz’ın konuşmacı olduğu konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, BAM 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, şehrimizde görev yapan hâkim ve savcı adayları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferans, Kariyer Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Recep Çolak’ın açılış ve Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun selamlama konuşmalarıyla başladı. Yüksek Müşavir Dr. Birol Kırmaz’ın yapay zekâ ve hukuk alanındaki bilgi ve tecrübe paylaşımlarıyla devam eden konferansın son bölümünde öğrencilerin merak ettiği sorular yanıtlandı.