Albayrak Grubu ile Kariyer Söyleşisi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü ekibiyle kariyer söyleyişi düzenlendi.

Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü İşe Alım Müdürü Bilal Aydoğdu’nun, Kıdemli İşe Alım Uzmanı Zeynep Akyıldız Göncü’nün, İşe Alım Uzman Yardımcısı Fatma Nur Yücel’in ve Trabzon Port İnsan Kaynakları Müdürü Orhan Birinci’nin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğe Üniversitemizin farklı bölüm ve programlarından öğrenciler katıldı.

Etkili ve doğru özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, mülakatta dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı söyleşide öğrenciler Albayrak Grubu işe alım süreçleri ve kariyer fırsatlarıyla ilgili merak ettiği sorulara yanıt buldu.