Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR ile Kariyer Söyleşisi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ve Ortahisar Belediyesi tarafından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konuşmacı olduğu kariyer söyleşisi etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde gerçekleşen etkinliğe KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay, Üniversitemiz yönetimi, akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kariyer Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Recep Çolak’ın açılış konuşmalarıyla başlayan program, KKTC Cumhurbaşkanının hitaplarıyla devam etti. KKTC ile Türkiye’nin tarihsel ve yakın dönemdeki ilişkilerine değinen ve sonrasında öğrencilere ve gençlere kariyer planlama süreçlerinde kendi hayatından örneklerle tavsiyelerde bulunan Tatar, programın son kısmında öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşi, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’nun günün anısına Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a hediye takdim etmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat