DOKKAF’24 Başarıyla Tamamlandı

2024 Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemiz, Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi paydaşlığında gerçekleşti.

Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve altmışın üzerinde etkinliğin gerçekleştiği fuara yaklaşık 14 bin öğrenci ve mezun ile 200’e yakın kamu/özel işveren kuruluşu katıldı.

Öğrenci ve mezunların kariyer planlama süreçlerine, iş ve staj olanaklarıyla buluşmasına ve bölgesel fırsat eşitliği sağlanmasına katkı sunmayı hedefleyen fuar öğrenci ve mezunların yanı sıra iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.