Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz 2. İstanbul İnsan Kaynakları Forumunda Temsil Edildi

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ve Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl “Toplum 5.0” temasıyla düzenlenen 2. İstanbul İnsan Kaynakları Forumuna katıldı.

 

İstanbul Kongre Merkezinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’ın teşrifleriyle gerçekleşen forum, kamu kurumlarının, özel sektör kuruluşlarının, yerel yönetimlerin ve akademi camiasının insan kaynakları profesyonelleri ve uluslararası çatı kuruluşların temsilcilerini bir araya getirdi. 

 

Gün boyunca devam eden forum kapsamında “Savunma Sanayinde Yetenek Yönetimi”, “Toplum 5.0 Perspektifi ile Teknoloji”, “Yeni Yüzyılda Global Türkler”, “İnsan Merkezli Toplum için Akıllı Şehirler”, “The NOW of WORK - TRANSFORMATIVE IMPACT of GENERATIVE AI”, “Toplum 5.0 Perspektifi ile Dönüşüme Liderlik Etmek”, “Savunma, Güvenlik ve Toplum 5.0”, “HOW HUMAN-CENTERED TECH CREATES HUMAN-CENTERED REALITIES”, “Erken Dönem Kariyer Rehberliği”, “İkiz Dönüşümde İnsan Odaklı Organizasyonlar” başlıklı paneller ile özel oturum ve çalıştaylar gerçekleştirildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat