DOKKAF’24 3. Paydaş Üniversite Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Üniversitemiz paydaşlığında Trabzon Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS)-Trabzon TEKNOKENT Kampüsü’nde, 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’na ilişkin paydaş üniversite temsilcileri toplantısının üçüncüsü çevrim içi olarak gerçekleşti.

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF'24) Düzenleme Kurulu Üyeleri ve paydaş üniversite temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından ev sahibi ve paydaş üniversitelere tebliğ edilen görev ve sorumluluk alanları çerçevesinde fuara yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.