DOKKAF'24 Kapsamında Türk Kızılay Trabzon Şubesi Ziyaret Edildi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Recep ÇOLAK ve KTÜ Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Burak BARUT, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayesinde, KTÜ ev sahipliğinde ve Üniversitemizin paydaşlığında 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde Teknoloji Geliştirme ve İnovasyon Bölgesi’nde (Bioinovas) düzenlenecek olan 2024 Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’24) kapsamında gerekli çalışmaların yürütülmesi ve yapılabilecek ortak işler hakkında bilgilendirmede bulunmak amacıyla 8 Aralık 2023 tarihinde Türk Kızılay Trabzon Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Kızılay Trabzon Şube Başkanı Sayın Ecz. Sevil YILDIRIM ile kamu sektörü ve özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrenciler ve mezunlara kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara verebilecekleri destek konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.