Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

“Medeniyet Algımız ve Gençlik” Programımıza Yoğun İlgi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Üniversitemiz Yeniler Kulübü tarafından düzenlenen  “Medeniyet Algımız ve Gençlik” konulu program Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleşti. 

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşen programa, Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Serencam, Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Köksal Hamzaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk Töman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Akçaabat İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Öğr. Gör. Recep Çolak, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ayşegül Aydınlı, Öğr. Gör. Göksel Çelenk, Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Temsilcisi Hakan Özgören, Üniversitemizin akademik ve idari yöneticileri, akademisyenler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan program Kariyer Merkezi Müdürümüzün açılış, Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Temsilcisi ve Rektörümüzün selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Akademisyen, eğitimci ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden programda “Medeniyet Algımız ve Gençlik” konulu bir hitap gerçekleştiren Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, programın son kısmında öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program, hediye takdimleri ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat