Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

2023 Ulusal Staj Programı Üniversitemizde Başarıyla Tamamlandı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayesinde, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen “Ulusal Staj Programı” kapsamında 9 farklı üniversiteden gelerek Üniversitemizde staj yapan öğrenciler stajlarını başarıyla tamamladı.

 

Stajlarını tamamlayan öğrenciler için Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Belge Takdim Töreni düzenlendi. Trabzon Üniversitesi Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Karal, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, Merkez Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ayşegül Aydınlı, Öğr. Gör. Göksel Çelenk, staj uygulaması yapılan birimleri temsilen Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ayşegül Ergene, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karaca, Dış İlişkiler Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gürhan Bebek, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet Özbilgi, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Azem Turgut Özer, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Tuğba Aslan ve stajyerler katıldı.

 

Staj programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kariyer Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, “Ülkemizin farklı şehirlerinden ve  üniversitelerinden Üniversitemizi tercih ederek staja başlayan öğrencilerimiz akademik ve idari birimlerimizdeki stajlarını bugün itibarıyla başarıyla tamamladılar. Staj süresince Trabzon İŞKUR’un katkılarıyla İş Kulübü Eğitimleri düzenleyerek stajyerlerimizin stajlarını daha etkin ve verimli geçirmeleri, iş ve meslek hayatlarına daha iyi hazırlanmalarına katkı sağlamaya çalıştık. Bu vesileyle stajını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum. Staj süresince öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve gelişimlerine katkı sunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu başta olmak üzere Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hasan Karal’a, akademik ve idari yöneticilerimize ve İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğüne tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Karal sertifika töreninde yaptığı konuşmada Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelerek stajlarını Trabzon Üniversitesinde tamamlayan öğrencilere yollarının açık olması temennileri ile başarılar diledi. Öğrenciler tek tek memnuniyetlerini dile getirerek hedeflerini açıklarken stajlarında kendilerine yol gösteren öğretim görevlilerine teşekkür etti. Karal da gönüllü staj süresince stajyer öğrencilerle yakından ilgilenerek pratik eğitim konusunda destek olan öğretim görevlilerine şükranlarını sundu.

 

Dilek ve temennilerin ardından stajyerlerimizin katılım belgeleri Rektör Yardımcımız ve birim amirleri tarafından öğrencilere takdim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat