Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet 

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmak üzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercih etmeye davet ettiler.

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ali Haydar Baş Trabzon’un öğrencilere sunduğu zengin ve kaliteli imkânlardan söz ederek tercih yapacak adayları şehre davet etti.

 

Yürütülen kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, “Üç üniversiteye ev sahipliği yapan, bölgemizin ve ülkemizin önde gelen eğitim şehirlerinden biri olan Trabzonumuzun sosyal, kültürel, akademik ve sportif alanlarda öğrencilere sunduğu geniş imkanların, doğal güzelliklerinin, kültürel zenginliklerinin ve bununla birlikte her geçen gün gelişen ticaret ve sanayi faaliyetleriyle iş ve staj alanlarında artan potansiyelinin öğrencilerin kariyerlerine önemli katkılar sağlayacağı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Değerli vakitlerini ayırarak kampanyamıza katılan ve şehrimizin cazibesini ve potansiyelini tercih yapacak adaylarla paylaşan Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya, Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç’e, Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim’e, Trabzonspor Kulübü Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekilimiz Sayın Ali Haydar Baş’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat