Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz ve İŞKUR Arasında Yeni İş Birliği Protokolü

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Trabzon Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) arasında kapsamlı iş birliği protokolü imzalandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak ile Üniversitemiz Kurumsal İletişim Direktörü Öğr. Gör. Göksel Çelenk katıldı. Vali İsmail Ustaoğlu, Rektör Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba tarafından imza altına alınan protokol kapsamında; Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Trabzon İŞKUR iş birliğinde Trabzon Üniversitesi öğrencilerinin, mezunlarının ve mensuplarının kariyer planlama ve geliştirme süreçlerine profesyonel destek sunulması, eğitim ve danışmanlık hizmeti verilmesi ve bu sayede kurumlar arası iş birliği anlayışının geliştirilmesini amaçlanıyor.

TRÜ MENSUPLARI İÇİN

KARİYER DANIŞMANLIĞI

Protokol kapsamında, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Trabzon İŞKUR iş birliğinde “Bireysel Kariyer Danışmanlığı” uygulaması başlatılarak Kariyer Merkezimiz koordinasyonunda İŞKUR tarafından görevlendirilecek uzmanlarca öğrencilere ve mezunlara bireysel kariyer danışmanlığı hizmeti verilmesi planlanıyor. Söz konusu uygulamanın yanı sıra Kariyer Merkezimiz koordinasyonunda İŞKUR tarafından görevlendirilecek uzmanlar ve Trabzon Üniversitesi akademisyenleri tarafından öğrencilerin, mezunların ve mensupların talep ve ihtiyaçları temelinde “İş Kulübü Eğitimleri” düzenlenmesi planlanıyor. Protokol çerçevesindeki uygulamalarla öğrencilerimizin, mezunlarımızın ve mensuplarımızın kariyer planlama ve geliştirme süreçlerinin desteklenmesi ve iyileştirilmesi hedefleniyor.

 

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat