İlk Stajyer Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

10 Eylül 2021 Cuma

İlk Stajyer Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde yürütülen “Staj Seferbirliği Projesi” kapsamında, farklı şehir ve üniversitelerden gelerek Üniversitemizin farklı birimlerinde staj yapan öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'yu ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu "Bu önemli ve anlamlı proje kapsamında üniversitemizde staj deneyimi yaşayan her bir öğrencimizi bir kez daha kutluyor, stajlarının hayırlı sonuçlara vesile olması temennisiyle kendilerine hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.

Üniversitemizde "Staj Seferbirliği Projesi” kapsamında İstanbul, Ankara, Gazi, Atatürk ve Karadeniz Teknik Üniversiteleri öğrencileri stajlarını tamamladı.